Bowlinghall

Strajk Alley

Välkommen till Strajk Alley Bowling! Tolv stycken nyoljade banor kröner hjärtat i bowlinghallen. Med den senaste tekniken för bowling, en spännande restaurang och mysig bar levererar vi en oförglömlig upplevelse. Vi är ett nöjeshus som brinner av engagemang och vi sätter stor vikt vid personligt bemötande. Vi ser fram emot att få träffa dig, gör din bokning redan idag!
Under perioden 2018-06-18 till 2018-08-17 kör vi vår kampanj "Barn Bowlar Gratis" där vi ger barn och ungdomar 14 år eller yngre chansen spela två serier bowling gratis varje vardag i sommar i mån av plats. Gäller endast drop-in, ej förbokningar. Gäller måndag till torsdag mellan klockan 16.00-18.00. Allt som krävs är att ni registrerar er i formuläret nedan.

Förälders uppgifter

 
Dataskyddsreformen (GDPR) SBHF (Sveriges Bowlinghallars Förbund) lagrar registrerade personuppgifter i syfte att kunna erbjuda sina tjänster. Dessa delas inte med någon utanför de föreningar som är registrerade under SBHF och kunderna kan när som helst be SBHF att radera personuppgifter och då är man även medveten om att man inte kan nyttja deras tjänster längre.

För mer information vänligen besök: www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen

Barnens uppgifter

# Förnamn Efternamn Personnummer
1
2
3
4
5